Presentació

Benvolguts/ des companys/es:
 
Un any més, fidels amb la nostra cita, des de SEMERGEN Catalunya, organitzem el nostre congrés de metges i metgesses d’atenció primària.
Aquest any estem de celebració ja que és el Vè congrés, és per aixó que us volem convidar a tots els metges i metgesses que participeu activament amb la vostra assistència.
Com cada any, des del Comitè organitzador i Comitè científic, juntament amb la Junta directiva de Catalunya, intentem fer un programa per al congrés, que sigui dinàmic i innovador, com ja sabeu, ens agrada fer les coses diferents.
En els anteriors congressos ens hem dirigit a vosaltres metges i metgesses, a la vostra feina assistencial feta amb amor i humor i a la conciliació familiar. Sabem que tot això no ha estat fàcil, per això aquest any parlarem de TEMPS DE DIFICULTATS, TEMPS D’OPORTUNITATS.
Si hi ha alguna cosa que ens caracteritza als metges i metgesses d’atenció primària és el nostre caràcter: som treballadors i no defugim dels problemes, ja sigui per convicció, vocació i conciència.
Des de ja, com deiem al principi, us convidem al Vè Congrés SEMERGEN Catalunya els dies 8 i 9 de Maig.
 
 
Dr. Francesc Xavier Díaz Carrasco i Dra. Sandra Patricia Schaeffer Cáceres.
Presidents Comitè Organitzador I Comitè Científic.